tähän kirjottamisee jää kai jotenki koukkuun. nyt yritän tehä näit koulujuttui jos vielä saisin tänää vietyy ne. mitäs muuta. täl viikol on siel psykol siis psykologil käynti... en muista mist tä koko juttu läht et siel oon käyny joskus harvakseltaa... varmaa tän perheväkivallan takii.. en tie. se on jotenki hassua et siel kaikki tunteet hieman tahtoo nousta pintaa vaiks muuten ne on kai sillai haudattu. no ei siitä enempää. sain muute viime tempauksesta kolmisesataa, tuhlasin kaikki pöhlö kun olin. ei sillä saanu kyllä ku yhet housut, meikkejä 50llä, halpis t paidan ja sitte en muista mihin loput menikään. tarviin kyl niin pal vaattei. jaa.a. koulujutut odottaa. prkl.

pohdiskelen tässä nyt hetken mun tulevaisuutta. jos siis pidän tän välivuoden. sitten amkorkee. varmaa on ettei yliopistoon, koska kuka haluuka käyttää 6 vuotta siihen et istuu koulunpenkil, sidottuna samaan kaupunkiin, hirveesti tehtäviä ja lukemista ja ku valmistuu ni sit menee töihi missä tehää taas yhtä kauheesti hommia. jotta saisi rahaa että voisi matkustella. mähän lähden heti maailmalle. amksta se ottaa 3 vuotta, se on kiinnostavaa, voi lähteä vaihtoon, voi ryhtyy yrittäjäks, ja kaikkee.

1. muutto nyt mahdollisimman pian omaa kämpää (odotan soittoa yhestä mutta katso lisää muita vaithoehtoja paljon) 2. lukiosta läpi kunnialla toivottavasti (tee nyt ne prkl tehtävät ja lue lukulomal hyvin, pakota ittes alkuun ni se saattais alkaa menee) ja töitä samalla (mieti onko järkevää seurustella sellasen kanssa joka on samas duunis, kyllästyt siihen ku se on niin pal siinä ja jos jätät sen, duunis ei ole välttämättä kiva nähdä koska en tiedä miten sen jälkeen vois olla kavereita) 3. hanki kesätyö mahdollisimman nopeesti et saat hyvän (soita siihe yhtee ja pistä muualleki ja kato silti lisää) 4. lähetä hakemus pariisii töihi (vaikka paska kkraha voit hakee paika päält lisätöitä ja vaikka lähetät hakemuksen ei oo pakko lähteä jos ei nappaa) 5. kesäkuu töissä 6. heinäkuu kokonaan interreilaamassa (yritä ehdottaa vielä kesäkuuta ku heinäk.ssa voi olla niin pirunpal kuumempi) 7. kaunestuotteide vähittäismyyntiä silloin tällöin, iha kiva lisä 8. mieti oman yrityksen perustamista keskustaan tai vastaavaa, olisi mahdollista kun ei ole sidoksia kovin mihinkään säännölliseen eli oisi aikaa. melko kiinostavaa 8. mieti jos lähtisit maailmalle, asuisit jossai jonku aikaa tekis duunia ja lähtisit ku huvittaa. 9. mene sitten amkhon. 10. voit yrittää avautuu jos tapaat jonku kivan pojan (siitä ei tiedä mitä voi seurata, siis jotain hyvääkin) 11. toivo että saisit niitä mallihommia (myös hyvä lisä, jota tekisin vain rahan takia. kiinni siitä miten hyvin jaksat kehittää ittees ja en tiedä ehkä ne jo haluu mut) 12. panosta tähä hyväntekeäisyyteen (mene useammin ja ajattele sitä ni nappaa taas) 12. perehdy missä tanssia voisi opetella oikein todella (oletteko nähny telkkarista niken mainoksen jossa se tyttö pinkissä paidassa tanssii! ois niinhienoo pystyy samaan!!!!!!!!!! se vasta olis hienoo.